Tjenester

noen av tjenestene vi leverer

Nybygg

Vi tilbyr nybygg av høyeste kvalitet til en overkommelig pris. Vi hjelper deg med å finne den beste løsningen for ditt nye bygg, enten du ønsker et hus, en leilighet eller et fritidsanlegg. Vi har et bredt utvalg av materialer, størrelser, fasonger og stiler som passer til dine ønsker og behov. Våre fagfolk vil gi deg profesjonell veiledning og hjelp til å finne den beste løsningen for ditt nye bygg. Vi vil også hjelpe deg med å planlegge og organisere prosjektet, så du får et nybygg som er i samsvar med dine ønsker og behov. Vi er stolte av vårt arbeid og garanterer alltid kvalitet og kundetilfredshet.

Våtrom

Vi tilbyr profesjonelle løsninger for våtrom og baderom. Vi har et bredt utvalg av produkter som vil hjelpe deg med å skape et stilig, sikkert og komfortabelt rom. Vi tilbyr alt du trenger for å få et våtrom eller baderom som passer til dine behov. Vi har et stort utvalg av kvalitetsprodukter, inkludert fliser, dusj og badekar, toaletter og servant, baderomsmøbler og armaturer. Vi har også produkter som er spesielt designet for å møte kravene til våtrom og baderom. Vi tilbyr også rådgivning og designløsninger for å hjelpe deg med å finne det riktige designet for ditt rom. Vi kan hjelpe deg med å velge riktige produkter, samt planlegge og installere dem. Vi tilbyr også teknisk støtte for å sørge for at produktene fungerer som de skal. Hvis du leter etter høy kvalitet og effektive løsninger for våtrom og baderom, så er vi her for å hjelpe deg! Vi tilbyr den beste kundeservicen og kvalitetsprodukter som vil gi deg et stilig og sikkert rom som vil vare lenge.

Vindu/dør

Vi tilbyr profesjonelle installasjoner av vinduer og dører. Vi har et team av erfarne fagfolk som kan installere alt fra tradisjonelle opphengte vinduer og dører til de nyeste, energieffektive vindu- og dørløsningene. Vi har et bredt utvalg av produkter som passer alle typer hjem og budsjetter, og kan hjelpe deg med å velge det beste alternativet for ditt hjem. Våre eksperter har mange års erfaring med å installere vinduer og dører, og kan tilby deg råd og veiledning om hvilke produkter som passer best for ditt hjem og dine behov. Vi tar også hensyn til miljøet og sørger for å kun bruke de beste og mest miljøvennlige produktene. Vi tilbyr også en rekke tilleggstjenester som f.eks. justering av dører og vinduer, reparasjon, bytte av deler og vedlikehold. Vi kan også hjelpe deg med å velge de beste farger og materialer som passer til husets stil. Kontakt oss i dag for å finne ut mer om våre installasjonstjenester eller for å få et tilbud. Vi garanterer å levere topp kvalitet og service hver gang.

Kjøkken

Vi kan montere alt fra små hjemmekjøkken til store og moderne kjøkken med de siste trendene. Vi tar oss av hele monteringsprosessen, fra å levere og installere kjøkkeninnredning, til å montere armaturer, kraner, benkeplater og kjøkkenelementer. Vi bistår også med å montere kjøleskap, ovner, oppvaskmaskiner og andre kjøkkenapparater. Vi jobber hardt for å sikre at alle deler av kjøkkenet er riktig installert og at det er sikkert og tilfredsstillende for kunden. Vi bruker kun materialer av høy kvalitet og garanterer et håndverk av høy kvalitet. Vi er alltid villige til å dele vår kunnskap og erfaring med kundene våre for å sikre at de får det kjøkkenet de ønsker. Vi spesialiserer oss på å veilede kundene gjennom hele prosessen, fra å velge materialer og farger til å montere kjøkkenet. Vi er stolte av vårt gode rykte for å levere et kvalitetsopphold i kjøkkenmontasje. Vi tilbyr også kundeservice som inkluderer å gi råd og veiledning om hvordan du best kan ivareta og vedlikeholde kjøkkenet ditt. Vi ser frem til å hjelpe deg med ditt kjøkkenprosjekt!

Tak


Hvis du trenger et nytt tak til huset ditt, kan vi hjelpe deg med å få det jobbet gjort. Vi tilbyr takbytte-tjenester som hjelper deg å få jobben gjort raskt og effektivt. Vi har snekkere som har mange års erfaring i å bytte tak og utføre andre tjenester knyttet til snekkerarbeid. Vi tilbyr også et stort utvalg av materialer som passer best til taket ditt, og vi kan veilede deg gjennom prosessen med å velge det rette taket. Vi jobber med å gi deg den beste kvaliteten og den mest pålitelige tjenesten. Våre snekkere tar all sikkerheten på alvor og sørger for at jobben blir gjort riktig første gang. Vi vil også gi deg en garanti for vårt arbeid. Hvis du trenger hjelp med å bytte taket ditt, er du velkommen til å ta kontakt med oss. Vi vil gi deg den beste kvaliteten og den mest effektive tjenesten.

Renovering


Vi tilbyr profesjonell renovering av boliger og næringsbygg. Vi har over 15 års erfaring med renovering og restaurering av bygninger. Vi er fagfolk som har fokus på kvalitet og tilfredsstillelse av kundene våre. Vi tilbyr både komplette renoveringspakker og enkeltstående tjenester. Vi kan hjelpe deg med alt fra å legge nytt gulv, sette opp nye vegger, male og oppdatere de eksisterende rommene, installere nye kjøkken og bad, til å håndtere alle slags utvendige oppussingsarbeider. Vi har et team av høyt kvalifiserte fagfolk som har kompetanse på området og som vil sørge for at jobben blir gjort riktig første gang. Vi er opptatt av å levere høy kvalitet til rimelige priser og komme innenfor budsjettet ditt. Hvis du leter etter et snekkerfirma som kan hjelpe deg med renovering, så ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi vil gjerne høre om prosjektet ditt og gi deg et skreddersydd tilbud.

Samarbeidspartnere